Speciální výstava slovenského HW Klubu na Staré Mýjavě

16.9 jsme se s naši partou vypravili na výlet na Slovensko na Speciální výstavu Slovenského Hovawart klubu na Starou Myjavu, nedaleko českých hranic. A naše výsledky:

Dayen V3 z 8 ve třídě šampionů s velmi pěkným posudkem od p. rozhodčí Sabine Kerschner - 3,5ročná čierna, strednie vysoká. Silná, pěkná hlava, středně hnědé oko, korektní uši, otvorené pysky, kompletní nožnicový zkus. Korektně uhlenie, v pohybu plynulý pohyb, chvost nesený na stranu, výborná čierna srst, přátelská povaha, velmi pěkně předvedená, výborná.

Roy – VYHRAL výstavu jako nejlepší pes – V1/CAC/BOS/čekatel šampiona IHF. Posudek  - 7,5 ročný plavý pes, velký, silný, silná hlava, komp. chrup, nožnicový zgryz, uši korektně, tmavé oko, uhlenie korektné v postoji, volniajse paty, v pohybě užší, dobrá struktura srsti, přátelská povaha, výborný.

Společně pak se předvedli jako nejlepší pár výstavy  - dle p. rozhodčí – Velmi pěkný harmonický pár.

V konkurenci se také neztratila dcera Roye – Zimbabwe Kralovska Straz , kterou předváděla Eva a společně vyhrály mezitřídu .

Roye, Dayen a také Zimbabwe  KS a Aljašku KS předvedla naše Eva Drozdova , které tímto moc děkuji a gratuluji k super výsledkům.