Klubová výstava Knížecí Rybník

Hovíkový víkend.

V pátek jsme vyjeli na dlouhou cestu na klubovou výsavu hovawartů na Knížecím Rybníku. Ubytovaní jsme byli u majtelů naší Beonce, která v neděli na pohodu absolvolala svod mladých. Majtelům děkujeme za super ubytovaní a absolvovaní svodu.

A ted k sobotě - Klubová Výstava. Na výstavě byl nás odchovanec Avenger, který ve třídě otevřené získal známku VD s krásnym posudkem. Další byli Royovi potomci z vrhu D-Huaddib, D-Nova Moravia a A-Aura Alisto, kteří všichni v náročné konkurenci dostali známku Výborný nebo Velmi Dobrý.

A co naše "plavo-černá' mafie? Roy ve třídě šampionů dostal známku výborný bez pořadí, jinak funngoval jako hlídač stanu Posudek: 7letý pes silného velkého rámce, pěkná plavá barva se zesvětlením, v pohybu plynulý s pěkným nesením ocasu, kompletní nůžkový zkus, korektní nasazení uši, ale stahuji se dozadu, príjemný, přátelský pes. Rozh. Dušica Bučer. A ted naše černá hvězda a její pánička Evička. Dayen vyhrála Klubového vítěze a stala se čekatelem šampiona IHF. Posudek: 3,5 roční středně velká mohutná černá fena, mohutná hlava, méně výrazný stop, ještě střední hnědé oči, uši ok, správné uhlení, plynulý temperamentní pohyb, ocas ok, hezká černá srst, přátelská, pozorná, velmi hezky předvedená. Rozh. Sabine Kerschner V1/9 ve třídě šampionů, Klubový vítěz, Čekatelka Ch. IHF

A společně s Royem vyhráli nejlepší pár výstavy v konkurenci pěti párů.